Куп дами обвиняват бивш мениджър на Челси в сексуален тормоз


Куп дами обвиняват бивш мениджър на Челси в сексуален тормоз
Снимка: Getty Images/Guliver

2046 0

Бившият мениджър на Челси Авраам Грант беше обвинен в секусален тормоз, съобщава "The Times of Israel". Всичко тръгва от журналиста Хаим Етгар, който по един от израелските канали представя показанията на няколко жени, обвиняващи израелеца, че ги е убеждавал да правят секс с него.

За да получи ласки от въпросните дами, Грант се твърди, че е използвал своя статут и по този начин им е обещавал изкачване в кариерата. Треньорът им е изпращал нецензурни съобщения. Според неназованите жени случаите са отпреди година и половина.

Една от пострадалите дами съобщава, че през юни 2020 г. Грант я е поканил в дома си, обещавайки да ѝ помогне с работата ѝ. Там треньорът се е опитал да я принуди да правят секс, но тя е отказала. Друга жена разказва, че бившият наставник на лондончани няколко години ѝ е изпращал неприлични съобщения.

В отговор на обвиненията израелецът е обявил, че по природа е общителен и дружелюбен човек и че винаги се е отнасял с уважение към нежния пол и не е имал намерение да им навреди.

Авраам Грант беше начело на Челси от 2007 до 2008 година. Под негово ръководство "сините" стигнаха до финал в Шампионска лига. Напомняме, че наставникът беше вариант да застане начело на Левски през 2017 година. Говореше се, че той е отказал крупна за България заплата от "сините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички