Кубрат Пулев: Подкрепям протестите и хората, които искат да живеят добре


Кубрат Пулев: Подкрепям протестите и хората, които искат да живеят добре
Снимка: БГНЕС

1571 0

Кубрат Пулев коментира продължаващите вече над 100 дни антиправителствени протести в България. Според него, "ако са реални протестите", то ги подекрепят, тъй като по този начин хората се борят да живеят по-добре.

"Смятам, че ако се реални протестите, да, лично аз ги подкрепям, подкрепям хората, които искат да живеят добре, които не са глупаци, не са се примирили и вярват, че могат да живеят по-добре. Винаги се съмняваме дали протестите са платени или не, сигурно има и хора, които са платени, има и хора, които обичат България, милеят за България, отиват с децата си и ги учат да си отстояват правата.

Трябва да си отстояваме правата, няма го принцът на белия кон, той трябва да се създаде от всеки един от нас, трябва да повярват хората - млади, възрастни, по-възрастни, че не са второ качество народ. Не знам защо пенсионерите трябва да получават по 250-300 лева пенсия, това е жалко и обидно към техния живот. Хората трябва да бъдат будни и да изискват", коментира Пулев пред bTV. А как Кобрата обясни изказването си за тена на Джошуа и опита за расистки скандал, в който искаха да го забъркат - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


След арестите и времето в затвора: Антъни Джошуа откровено за пътя до световния връх в бокса

Антъни Джошуа преобръща живота си, за да стане двукратен световен шампион в тежка категория след няколко срещи...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама