Кубрат Пулев: Не отивам в Лондон като турист, а да победя Джошуа


Кубрат Пулев: Не отивам в Лондон като турист, а да победя Джошуа
Снимка: БГНЕС

1853 0

Мачът за световната титла между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа вече официално е насрочен за 12 декември в зала О2 в Лондон. Кобрата обяви, че не отива като турист в Лондон, а за победата в мач, който очаква от много дълго време.

"Мачът 100 процента е сигурен, подписахме договор, разбрали сме се за всичко. надявам се да имаме публика и всичко да е наред с мен и с моя противник. Все пак това е огромен успех и за България, да има такъв мач. Победата, която смятам да направя, ще бъде още по-голям успех. Победата, която смятам да направя също ще е нещо голямо. Не отивам като турист в Лондон. Не ми е любима дестинация

Готвя се само за победа. Не би трябвало да има проблем заради коронавируса, не един път правиха боксови мачове, Поветкин и Уайт играха без публика и нямаше никакъв проблем. Има си как да се организира двубоя с максимални мерки и съвсем предпазно", сподели Пулев пред bTV.

Кобрата коментира и факта, че организаторите от Великобритания поискаха той да не говори за предстоящия сблъсък, преди те официално да го обявят."Смятам, че не е въпросът кой ще пусне новината първи и да си играем на социални мрежи не е правилно. Караха ме да изтрия новината, но аз се направих, че не разбирам, защото няма как да заблуждаваме хората. Има много фалшиви новини по мой адрес. Кубрат Пулев никога не е бил толкова здрав, толкова съм мощен, че мога да заместя някой снегорин по-късно. Аз съм много целеустремен, имам си своята посока, своята амбиция, своя връх, който трябва да покоря".

"Готов съм, има още два месеца, в които ще се изтренирам още повече и е стана истинска пила. Възхищавам се на себе си, защото с абсолютно пренебрежение приемам загубите и болките", допълни той. 

Това ще бъде втори шанс на Пулев да стане световен шампион при най-тежките, като в първия случай в края на 2014 година той бе нокаутиран от украинеца Владимир Кличко. А дали ще има публика на събитието вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички