Обявиха Кубрат Пулев за контузен преди двубоя с Джошуа, ето какво отговори


Обявиха Кубрат Пулев за контузен преди двубоя с Джошуа, ето какво отговори
Снимка: БГНЕС

1308 0

Фалшив профил в социалната мрежа Twitter притесни всички фенове на Кубрат Пулев. От него бе разпространена новината, че българинът е получил контузия в ръката и няма да може да се изправи срещу Антъни Джошуа в битка за световната титла в тежката категория на професионалния бокс.

Според публикацията, в която се споменаваше авторитетният ESPN, вече са започнали преговори с втория претендент - Чарлс Мартин, да заеме мястото на Кобрата за битката на 12 декември в Лондон. Акаунтът, разпространил информацията, носеше името на Майкъл Бенсън - боксов специалист и редактор в talkSport. Фалшивият профил имаше над 10 хиляди последователи - шест пъти по-малко от истинския. Различаваха ги две разменени букви при изписването му.

Кобрата обаче не прие сериозно и отговори пред bTV: "Има много фалшиви новини по мой адрес. Кубрат Пулев никога не е бил толкова здрав, толкова съм мощен, че мога да заместя някой снегорин по-късно. Аз съм много целеустремен, имам си своята посока, своята амбиция, своя връх, който трябва да покоря".

"Не обръщам внимание на фалшивите новини, тези неща не ми влияят, аз съм като едно спокойно езеро. Имам опит с тия неща и отдавна не обръщам внимание. И доста по-сериозни неща не могат да ме разфокусират. Излизам да побеждавам и да мачкаме, и на 12 декември ще видите една бойна машина, която ще победи", каза още Пулев.

А какво сподели относно предстоящия мач и каква закана отправи към Джошуа - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички