Кубрат Пулев ли е "егоистът" в новата песен на Андреа? (ВИДЕО)


Кубрат Пулев ли е "егоистът" в новата песен на Андреа? (ВИДЕО)
Снимка: интернет

6653 0

Бившата половинка на Кубрат Пулев - попфолк певицата Андреа, пусна нова песен, озаглавена "Егоист". Текстът на новото парче навява на мисли, че е посветен именно на боксьора, с когото се разделиха наскоро.

Припомняме, че Кобрата и Андреа се разделиха след дългогодишна връзка. През месец май певицата обяви в социалните мрежи, че е скъсала с Пулев заради "изневери и лъжи". Впоследствие постът мистериозно изчезна.

След това Андреа извади документи, с които твърди, че Кобрата е купувал имоти на любовниците си. Последва и снимка на Андреа, на която е с насинено око, намеквайки че е била пребита от Пулев. Коментарът на Кубрат Пулев за раздялата с Андреа вижте ТУК.

В песента си Андреа пее, че егоистът "на други чупеше леглата", както и че рядко се прибира у дома (това може да се обясни с честите пътувания на Кобрата за тренировъчни лагери и състезания - б.р.). "Тъкмо се изправя и ме нокаутираш с лъжа нова в гърба", гласи друг откъс от песента. Пълният текст на песента вижте ТУК.

"За мен този проект е много емоционален! Случи се в период от живота ми, в който изгубих себе си и накрая отново се преоткрих! Много исках да направим нещо повече от клип! Моментни състояния на любов, страст, падение. Заложихме повече на актьорска игра и се надявам да не Ви изплашим! Всичко е изкуство и изкуството е в мен! “Това, което Господ ти е дал, никой не може да ти вземе!” Благодаря на целият екип и благодаря на Вас за вниманието !", написа Андреа в "Инстаграм" след излизането на песента.

Вижте тази публикация в Instagram.

За мен този проект е много емоционален! Случи се в период от живота ми, в който изгубих себе си и накрая отново се преоткрих! Много исках да направим нещо повече от клип! Моментни състояния на любов, страст, падение. Заложихме повече на актьорска игра и се надявам да не Ви изплашим! Всичко е изкуство и изкуството е в мен! “Това, което Господ ти е дал, никой не може да ти вземе!” Благодаря на целият екип и благодаря на Вас за вниманието !

Публикация, споделена от Andrea (@andreabulgaria) на

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички