Кубинска любовница на Марадона: Биеше ме и ме караше да вземам наркотици на 16


Кубинска любовница на Марадона: Биеше ме и ме караше да вземам наркотици на 16
Снимка: Guliver/GettyImages

6725 0

Кубинката Мавис Алварес заяви, че футболната легенда Диего Марадона е я подлагал на домашно насилие, докато са били заедно. Те са се запознали, когато жената е била 16-годишна. Както е известно, аржентинската звезда, когото загубихме миналата година, живя на Острова на свободата в периода 2000-2004 година.

"Диего ме е бил много пъти. Веднъж ме хвана за косата и ме повлече по стълбите. Не съм подавала жалби срещу него. Какво можех да кажа? Той нямаше да ме пусне, въпреки че исках да си тръгна, но той нямаше да позволи", заяви кубинката, цитирана от "Mirror".

"И не вярвам, че съдът и полицията щяха да направят нещо. Фидел Кастро щеше да му помогне и нямаше да позволи нищо подобно. Веднъж бях в бара с него и Диего се скара с посетител. Полицията отведе него, другия мъж и мен. Но някой трябва да се е обадил, защото после полицията беше упрекната за ареста на Марадона", допълни Алварес.

"Много пъти Диего ме е гонил от дома си. Веднъж ме удари, когато вдигнах телефона. Обаждаше се жена му Клаудия Виляфаня. Аз вдигнах телефона, защото Диего винаги ми е казвал, че те не са вече заедно, разделили са се и се развеждат. Когато му предадох телефона, той го хвърли на пода, удари ме и ме хвърли на леглото. Преживях този момент и много повече", казва сега 37-годишната жена, която обяви също, че Марадона я е карал да взема наркотици на 16-годишна възраст и я е скланял да увеличи бюста си. Повече за личния живот на легендата можете да прочетете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички