Кристиан Атсу имал билет за Франция преди труса, ето защо останал в Турция


Кристиан Атсу имал билет за Франция преди труса, ето защо останал в Турция
Снимка: Getty Images

3361 0

Крилото на Хатайспор и Гана - Кристиан Атсу, се е канел да напусне Турция. Той си е бил купил билет за Франция, като самолетът е щял да излети броени часове преди разрушителното земетресение, което уби десетки хиляди в южната ни съседка.

Както е известно, днес агентът на бившия футболист на Челси и Нюкасъл обяви, че той е намерен мъртъв в развалините на къщата си.

"Имаше самолетен билет, но се отказа да ходи във Франция, защото игра добре и вкара гол. След изпитаната наслада той каза: „Няма да отида, ще остана тук“. Той имаше полет в 23 часа от Истанбул за Франция, но се отказа и се случи трагедията", разкри административният директор на Хатайспор Фатих Илек.

Както е известно, ганаецът вкара решителен гол в 97-ата минута, който донесе победата на неговия тим срещу Касъмпаша. Именно този гол е променил плановете, а може би и съдбата на Атсу.

Играчът загина на 31-годишна възраст. Тялото му бе открито след почти двуседмично търсене. Атсу има 64 мача за Гана, в които записва 10 гола и 9 асистенции. Междувременно, неговият Хатайспор се оттегли от участие в Суперлигата заради бедствието.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички