Кристиано "ще се изяде от яд" след новия немислим рекорд на Меси (СНИМКА)


Кристиано "ще се изяде от яд" след новия немислим рекорд на Меси (СНИМКА)
Снимка: GettyImages

33693 0

Титаничната битка на терена между Кристиано Роналдо и Лионел Меси винаги е била на ниво, особено в периода, в който и двамата се подвизаваха в испанската Ла Лига. Откакто португалецът напусна обаче сравненията между двамата, макар и чести, са все по-редки, а Ла Пулга е напът да сложи край на спора кой е по-добър (поне на хартия), след като е фаворит за "Златната топка". Това би било 7-и път, в който аржентинецът печели най-ценната индивидуална награда във футбола. 

Роналдо от своя страна пък винаги е бил по-популярният от двамата, особено когато става въпрос за социални мрежи. Той има повече последователи в Инстаграм, Туитър, Фейсбук и общо взето всички подобни канали, като Кристиано дори е рекордьор в Инстаграм сред всички известни личности в света. Неслучайно и приходите му само от Инстаграм са по-големи от заплатата му в Ювентус. 

Затова е и изненадващ рекордът, за който CR7 със сигурност ще завижда на Меси, след като Ла Пулга се "сдоби" с най-харесваната снимка в историята на спортистите в социалните мрежи. 

 

Кадърът как Меси се радва на трофея от Копа Америка генерира над 20 милиона харесвания в "Инстаграм" и се превърна в най-харесваната спортна публикация в историята на социалната мрежа. В момента снимката има почти 21 милиона харесвания, а с това Меси изпревари досегашния рекорд на Кристиано от 19.8 милиона харесвания на публикация на португалеца в памет на Диего Марадона от 2020 година. 

Разбира се, това не остана незабелязано от страна на хиляди потребители в социалните мрежи, които веднага започнаха подигравките към португалеца, посочвайки че Меси е "изял" още един негов рекорд, макар и не на футболния терен. 

Роналдо все пак остава далеч по-следваният спортист, като вече има колосалните 315 милиона фена в Инстаграм, а снимките му редовно набират над 10 милиона харесвания. Освен това по последни данни за реклама в собствения си профил Роналдо прибира колосалните 1.6 милиона долара - рекордна "тарифа" не само в спорта, но и в цял свят (вижте сравнение за парите, които Меси и Роналдо си докарват от Инстаграм). 

Още интересни материали за Лео Меси: 

Абсурдна ли е класацията топ 5 на фаворитите за Златната топка в момента? 

Меси с ИЗУМИТЕЛЕН жест към 100-годишен фен на Аржентина 

Донарума срещу Меси - кой ТРЯБВА да вземе "Златната топка"? 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички