Журналист: Шакира не очаквала Пике да тръгне с Клара Чиа, била твърде обикновена


Журналист: Шакира не очаквала Пике да тръгне с Клара Чиа, била твърде обикновена
Снимка: Getty Images

14910 0

Интересни разкрития по сагата Жерар Пике-Шакира-Клара Чиа Марти направи журналистът Роберто Антолин. Той твърди, че певицата се е познавала с жената, която я измести от сърцето на бившия футболист, но никога не е очаквала точно с нея бившият ѝ да започне връзка.

Двете жени се срещнали, когато студентката станала стажантка в компанията на Пике. Виждайки я, Шакира не е можела и да предположи, че скоро тази жена ще съсипе семейството ѝ. За нея изневярата на Пике с тази девойка била напълно неочаквана, затова и тя така тежко изживява случилото се, твърди Антолин.

Наред с това, колумбийката не виждала съперница у Клара Чиа, тъй като тя не блести с външност, а е най-обикновено момиче. Освен това съблазнителката на обвързани мъже - Марти, се държала много добре с Шакира, говорила малко и не привличала излишно внимание.

За нещастие на звездата, никому неизвестната студентка и стажантка се оказала вълк в овча кожа, пише журналистът. Твърди се, че именно тя е настояла Пике да обяви публично раздялата с майката на двете си деца.

Преди да започне връзка с него, Марти казала на бившия капитан на Барселона: "Не възнамерявам да бъда още една твоя забежка. Ако искаш да бъдеш с мен, кажи, че вече не си с Шакира". А ето как Клара Чиа стана за смях, удряйки се в табела

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички