Кирьос подпали секс скандал в тениса (ВИДЕО)


Кирьос подпали секс скандал в тениса (ВИДЕО)

7042 0

Австралийският талант Ник Кирьос може да отнесе жестоко наказание от АТР, след като запали секс скандал по време на мача със Стан Вавринка от втория кръг на тенис турнира в Монреал. Младокът спечели 6:7, 6:3, 4:0 и отказване на швейцареца заради травма в гърба.

По време на втория сет Кирьос каза на Вавринка: "Кокинакис спа с приятелката ти. Съжалявам, че трябва да ти го кажа, приятел." Думите на 20-годишния австралиец бяха уловени от микрофоните на корта.

Вавринка, който по-рано тази година се разведе, има връзка с 19-годишната хърватка Дона Векич. Танаси Кокинакис пък е друг играч от силната младата вълна австралийски тенисисти.

"Много съм разочарован да видя подобно неуважително отношение от спортист и колега. Това, което той каза, не бих го казал и на най-големия си враг. Да паднеш толкова ниско е не само неприемливо, но и трудно за вярване", написа Вавринка в Twitter.

"Няма нужда от подобно поведение на и извън корта. Надявам се, че ръководният орган в нашия спорт няма да го толерира и ще застане зад почтеността на този спорт, която сме изградили с толкова упорита работа", допълни швейцарецът.

Това не е първият случай, когато Кирьос се забърква в неприятности. На тазгодишния "Уимбълдън" австралиецът ядоса публиката, след като в моменти от мача си с Ришар Гаске демонстрираше явно нежелание за игра и постоянно спореше със съдията на стола.

Австралиецът често предизвиква недоволство с поведението си. Споровете със съдиите и публиката, псувните на корта и неприемливите разговори с опонентите са характерна част от играта на един от най-обещаващите играчи в света.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички