Какво се случи, когато младок опита да злепостави Франческо Тоти с техника и защо не би повторил? (ВИДЕО)


Какво се случи, когато младок опита да злепостави Франческо Тоти с техника и защо не би повторил? (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

9093 0

Легендата на Рома и на италианския футбол Франческо Тоти несъмнено е един от най-добрите полузащитници на своето време. Днес, 27 септември, той празнува своя 45-и рожден ден. А това, с което сякаш се отличава най-много, е лоялността му към "вълците".

Той прекара там цялата си 25-годишна кариера, като отбеляза 307 гола и записа 786 участия. В този период той спечели една титла от Серия А, два пъти Купата на Италия и два пъти Суперкупата на Италия. С Италия пък покори Световното първенство през 2006 година.

Тоти се сбогува с футбола емоционално през 2017 година (на 40 години), но все още играе футзал, откакто прекрати кариерата си. На неговия рожден ден ви припомняме класическо негово отиграване в зала.

На видеото по-долу ще видите как младок се опита да впечатли опитния Тоти и го преминава технично, но в крайна сметка отборът му не вкарва. А когато секунди по-късно топката се озовава в Тоти, той я праща в противниковата врата с едно докосване.

ДЕСЕТТЕ НАЙ-ЛОЯЛНИ ФУТБОЛИСТИ В ИСТОРИЯТА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички