Редки кадри доказват: Роналдо-младши ще стане голям футболист (ВИДЕО)


Редки кадри доказват: Роналдо-младши ще стане голям футболист (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Gulliver

15722 0

Кадри на най-големия син на мегазвездата на световния футбол Кристиано Роналдо - Кристиано-младши, набират голяма популярност в мрежата в последните часове. Те обединяват негови представяния отпреди години, най-вече с фланелката на Ювентус, както и различни изказвания на неговия популярен татко.

Същинската част от видеото започва след 01:20 минути на видеото. Първо се разказва за турнир от април 2019 година, който се е състоял в родното място на Роналдо - остров Мадейра, град Фуншал, като съперници на "бианконерите" са били грандове като Атлетико (Мадрид), Порто и Бенфика.

В първия мач "Кристианиньо", както понякога петкратният носител на "Златната топка" нарича сина си, вкарва 7 гола в първия мач, който завършва 25:0. Младият нападател продължи с великолепното си представяне и след само два мача имаше 12 гола.

Крайната равносметка бе 25 попадения в 8 мача + спечелена награда за най-добър футболист на турнира и завоювани златни медали. Прави впечатление и нагласата на Кристиано-младши, която е точно като на неговия татко.

"Надявам се Кристианиньо да бъде добър, колкото съм аз. Той казва, че ще бъде по-добър от мен, но е много трудно да успееш" - споделя Роналдо, разкривайки големите амбиции на сина му, които със сигурност са и по неговия вкус. Вижте цялото видео по-долу в материала.

A как Кристиано-младши е причината Кристиано Роналдо да иска да стане треньор?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички