Жерар Пике предлага брак на студентката, разделила го с Шакира?


Жерар Пике предлага брак на студентката, разделила го с Шакира?
Снимка: Скрийншот

5227 0

Бившият капитан на Барселона Жерар Пике е готов да се ожени за настоящата си приятелка - служителката му Клара Чиа Марти, заради която се раздели с Шакира. Изневяра с невзрачната испанка доведе до разрив между звездната двойка след 12-годишна връзка.

Според "Vanitatis" тези дни Пике и Марти са били засечени в бизжутерския магазин "Rabat" в центъра на каталунската столица. Там те разглеждали витрината с часовниците, когато към тях се приближила служителка на магазина.

Тя попитала скандалната двойка за пръстена, който са купили по-рано, а бившият футболист е отговорил, че в момента той се коригира, за да пасне на пръста на младата студентка.

Това е накарало случайни слушатели на диалога да заподозрат, че 35-годишният Пике е предложил брак на своята служителка. Припомняме, че Шакира не искаше да се жени за Жерар, за да не я приеме за даденост. Пике пък се оплака, че е тормозен от феновете на бившата си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички