Жената на Икарди извади на показ пищния си бюст (снимки)


Жената на Икарди извади на показ пищния си бюст (снимки)
Снимка: Instagram

6649 0

Сексбомбата Уанда Нара, която е съпруга и агент на нападателя на ПСЖ Мауро Икарди, за пореден път извади на показ пищния си бюст. Нара остави малко на въображението на своите почитатели в социалната мрежа Инстаграм, публикувайки два последователни горещи фотоса.

СНИМКИ: УАНДА НАРА КАРА МАЛКИЯ СИ СИН ДА Я СНИМА ПО БАНСКИ

На първата снимка Нара поздравява феновете си с "Bonjour", седнала на плота, докато на втората снимка е написала на португалски "Колкото по-добре сте, толкова по-малко трябва да говорите за това". Двете снимки за часове събраха над 200 хиляди харесвания.

Фотосесията на Икарди и Уанда, която скандализира Италия (галерия)

Преди време стана ясно, че стрийминг гигантите Netflix и HBO искат да снимат сериал за Уанда Нара. "Две много големи компании ми предложиха да снимат сериал, разказващ за моя живот: Netflix и HBO. Мисля за структурата на историята. Ако започнем снимките от детството ми, това ще бъде най-дългият сериал в историята. Ще ни трябва още една пандемия, за да го изгледаме", заяви тогава Нара през смях.

Съдейки по снимките в социалните мрежи, животът на Уанда Нара определено не е скучен. Все пак красавицата по-често публикува снимки на изваяното си тяло, отколкото на своето семейство. 

ОЩЕ: УАНДА НАРА ИЗГРЯ ЧИСТО ГОЛА В НОВА ФОТОСЕСИЯ (СНИМКИ)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички