Бащата на Уанда Нара за връзката ѝ с Икарди: Парите са предпоставка за любов


Бащата на Уанда Нара за връзката ѝ с Икарди: Парите са предпоставка за любов
Снимка: Instagram: Mauro Icardi

2443 0

Андрес Нара, бащата на Уанда Нара заяви, че е възможно дъщеря му да е във връзка с нападателя на Интер Мауро Икарди само заради парите му. Както е известно, аржентинката заряза мъжа си Макси Лопес, от когото има три деца, за да започне връзка с Икарди, на когото вече роди 2 деца.

"Струва ми се, че Уанда трябва да вземе пример от сестра си Заира. Моите отношения със Заира са пълна противоположност на отношенията ми с Уанда. При това, никога не съм молил Заира да ми помогне да си оправя отношенията с Уанда, не искам да я въвличам в това", заяви Андрес Нара пред радио "Mitre".

"Уанда се изгуби в славата и парите. Истина ли е това, че тя е с Икарди заради парите? Интересът към парите винаги присъства, той създава условия за любов. Ако Икарди не беше футболист... Какво да кажа? Примамливо е да си футболист. Но си струва да отбележим, че той не би я забелязал, ако не беше красива и чувствена", каза още таткото на сексбомбата. Неотдавна бившият мъж на Нара призна, че е простил на Икарди. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Немска медия: Пулев е жилаво "прасе", продаде се по-скъпо от очакваното

Българският топбоксьор Кубрат Пулев получи още похвали за представянето си в мача срещу Антъни Джошуа за световната...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама