СНИМКИ: Когато футболните съпруги споделят прекалено много за сексуалния си живот


СНИМКИ: Когато футболните съпруги споделят прекалено много за сексуалния си живот
Снимка: Instagram

5132 0

Не всички футболни съпруги са особено мълчаливи и потайни около любовния и сексуалния живот, който водят с половинките си. И техните изказвания попадат винаги в медиите заради известността на повечето играчи.

Със сигурност една от най-пикантните в изказванията си е Уанда Нара - половинката на Мауро Икарди.  Уанда не се страхува да разкаже на света какво се случва в нейната спалня, пише The Sun. По-рано тази година аржентинската красавица заяви, че прави орален секс всяка вечер.

Но когато става въпрос за Икарди, тя разкри, че не се опитва да го примами в спалнята, когато отборът му е загубил. Относно това какво мисли за твърденията на Антонио Конте, че футболистите трябва да полагат възможно най-малко усилия по време на секс. "Не знам какво да кажа. Той трябва да опита преди мач, но Мауро е голям професионалист и не прави нищо преди мач.

ГОЛАТА ФОТОСЕСИЯ НА ИКАРДИ И УАНДА (СНИМКИ)

Уанда Нара: Сексбомбата, която топли Мауро Икарди в леглото

Аби Кланси - съпругата на Питър Крауч.  Тази година Аби направи изумителното разкритие, че не е правила секс със съпруга си Питър Крауч, докато е била бременна с четвъртото им дете, защото те "се мразели". Русокосата красавица разкри, че двамата едва са се разбирали в ранните етапи на бременността си с най-малкия син Джак.

"За седем седмици не сме имали нито един полов. Когато забременях с Джак, се мразехме - дори не правехме секс". Кланси също забранила на Крауч да прави секс с нея през 2013 г., докато тя снимаше Strictly Come Dancing в продължение на 13 седмици.

Мелиса Боатенг -  Невероятно красивата Боатенг не се страхуваше да злепостави съпруга си Кевин-Принс Боатенг. Футболните фенове са наясно, че Боатенг е имал проблеми с контузии през годините. "Причината, поради която той винаги е контузен, е, че правим секс седем до десет пъти седмично.

СНИМКИ на "горещата" Мелиса - може да видите в нашата галерия.

Виктория Бекъм - Що се отнася до разговорите за секс, Бекъм не се притеснява да обсъжда лудориите си в спалнята с бившия играч на Манчестър Юнайтед.

"Има стая като будоар, навсякъде с леопардов принт и огледален таван. Тогава идва и нашата спалня, която е доста девствена и бяла, с голямо легло от стар дъб с балдахин."

И когато Дейвид позира за реклама за бельо за Emporio Armani през 2008 г., Виктория избухна за мъжествеността си, след като бяха повдигнати въпроси, че Бекс е ползвал помощ от фотошопа. "Горда съм, че все още имам наистина добър сексуален живот с Дейвид. Той обаче има огромен ... Можете да го видите в рекламата. Всичко е негово".

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички