Иван Перишич впечатли всички в Тотнъм с дълбоки познания за бивши футболисти на "шпорите"


Иван Перишич впечатли всички в Тотнъм с дълбоки познания за бивши футболисти на "шпорите"
Снимка: Gulliver/GettyImages

3343 0

Новото попълнение на Тотнъм Иван Перишич направи обиколка на стадиона на „шпорите“. Той бе разведен от представители на клуба с цел да опознае обстановката на „Тотнъм Стейдиъм“. Хърватският национал впечатли със своите дълбоки познания за бивши футболисти на лондончани, въпреки че никога не е играл във Висшата лига.

Докато му показваха и тренировъчната база, Перишич се натъкна на стенопис, посветен на онези, които са носили фланелката на Тотнъм клуба преди него. Първоначално 33-годишният футболист посочи сънародниците си, които са играли за „шпорите“ - Лука Модрич, Ведран Чорлука, Нико Кранчар и Стипе Плетикоса.

След това той навлезе още по-дълбоко в историята на клуба от Западен Лондон и посочи някои имена, които едва ли много хора помнят, че са били в Тотнъм.

Перишич попита: „(Боби) Замора... Замора беше нападател, нали? (Юнес) Кабул, защитник. (Адел) Таарабт, халф. (Джейми) О'Хара, централен полузащитник“, изброи някои имена хърватинът, а тези му познания наистина впечатлиха присъстващите по това време фенове и представители на клуба.

„Да говорим на Перишич за Джейми О’Хара не е това, което очаквах днес“, сподели един от феновете на „шпорите“. "Всички тези имена там и той говори за Боби Замора. Обичам този човек“, развълнува се друг привърженик.

„Иван всъщност ми каза за някои от тези играчи, за които не знаех, а аз съм фен на „шпорите“, бе друг от култовите коментари за хърватския национал.

Иван Перишич би бил много ценен за отбора на Тотнъм, тъй като той спечели доста отличия през своята кариера, включително и Шампионска лига с Байерн Мюнхен. Хърватинът със сигурност ще допринесе със своя опит и фактът, че той се събира с треньора Антонио Конте, с когото бяха заедно в Интер, също е голям плюс за лондончани.

„Още от 2009 година, когато започнах да играя професионален футбол в Белгия, няколко пъти бях толкова близо до идването във Висшата лига и най-накрая дойде моментът. Нямам търпение. На първо място ще допринеса с много упорита работа. Обичам да работя много, обичам да работя за отбора, защото само така можеш да спечелиш нещо важно.

Мога да играя на няколко позиции в системата, в която Тотнъм играе сега. Ще донеса и много опит, играл съм за страхотни клубове и, както казах, нямам търпение да започна да играя, да тренирам и да дам най-доброто от себе си“, заяви хърватският национал.

Вижте още: С кой играч Тотнъм може да се подсили в защита

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички