Интимни кадри на две футболни звезди изпаднаха от ... Библия (СНИМКИ)


Интимни кадри на две футболни звезди изпаднаха от ... Библия (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

3142 0

Доста неприятна изненада поднесе британският таблоид The Sun на Диего Коща и Габриел Жесус.  Бяха публикувани интимни снимки на двамата играчи с една и съща жена.

По-шокиращото в случая е, че фотосите са изпаднали от ... Библия. Тя е била предадена в магазин за благотворителност и е трябвало да стигне до нуждаещите се хора.

Библията е била една от двете чанти, предадени от жена в благотворителен магазин в Мерилбоун, Централен Лондон. Източник каза: "На снимките веднага бяха разпознати Жесус и Коща - и двамата бяха с една и съща жена. И двамата се смееха и изглеждаха невероятно спокойни в компанията ѝ.

Изглежда, че снимките са направени по различно време. Благотворителният магазин обикновено получава пъзели и дрехи втора ръка, така че това със сигурност беше голяма промяна...". Допълва се, че Библията е била оставена от жена от латиноамерикански или испански произход преди няколко месеца заедно с още няколко торби с дарения.

По-рано през годината звездата на Сити Жесус обяви, че се разделя с приятелката си Фернанда Кейрос. Диего Коща, който през 2018 година премина в Атлетико (Мадрид) е женен с две деца. А как гаджето на друга звезда на Атлетико - Жоао Феликс, публикува погрешка негова интимни снимка - вижте тук (СНИМКА).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички