Икер Касияс: След инфаркта ме беше страх да вървя и да спя


Икер Касияс: След инфаркта ме беше страх да вървя и да спя
Снимка: Getty Images/Guliver

3445 0

Легендарният вратар на Реал Мадрид и Испания - Икер Касияс, разказа за тежките моменти, които е имал след като получи инфаркт. 38-годишният футболист преживя сърдечния арест на 1 май 2019 година по време на тренировка с Порто.

"Оттогава нещо в главата ми се промени, започнах повече да ценя различни моменти в живота. Понякога футболистите не ценят това, което имат. Понякога не вярваме, че можем да направим много хора щастливи. След инфаркта бях много неспокоен около месец. Страхувах се да вървя, да спя, да полагам физически усилия. Беше невъзможно", разкри Касияс, цитиран от "Marca".

"Завръщане на футболния терен? Трябва да останем реалисти. Най-важно е здравето ми. Сега се чувствам добре, но за това трябва да взимам много лекарства. Мисля, че само лекарите могат да кажат какво мога да правя и какво не", допълни вратарят. А с какво мисли да се занимава занапред Касияс вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички