Играч в Англия едва не загуби крака си заради... травма със зъб


Играч в Англия едва не загуби крака си заради... травма със зъб
Снимка: Getty Images/Gulliver

3342 0

Бившият нападател на английския Кеймбридж Джабо Ибере разказа потресаваща история за това как е могъл да загуби крака си, след като зъби на съперников играч са заседнали в него. Историята е от октомври миналата година и се случва по време на мач на резервните отбори.

"Получих контузия и два дни по-късно отидох в болница. Там научих, че в коляното ми са заседнали зъби. Излезе много слуз и гной, след което лекарят ми каза: "В коляното ти има зъби". А аз отговорих: "Какво?! Шегувате ли се с мен?!", споделя 37-годишният сега Ибере, цитиран от "ВВС".

"В коляното ми започна сериозна инфекция. За щастие, от болницата свършиха отлична работа и аз мога да разкажа тази история. Отидох в болницата в четвъртък. Лекарят каза, че ако бях отишъл в събота, историята щеше да е съвсем различна. Можеше да е много по-сериозно, ако коляното ми не бе реагирало така на това чуждо тяло. Можеха да ми ампутират крака", споделя англичанинът. А как Ван Дайк пише завещанието си, след като едва не умира през 2012 година - вижте историята в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички