Хванаха Тити Папазов да минава опасно на червен светофар, той се разкая (ВИДЕО)


Хванаха Тити Папазов да минава опасно на червен светофар, той се разкая (ВИДЕО)

3378 0

Вторият най-голям собственик на Левски и треньор на баскетболния Левски Лукойл Тити Папазов бе заснет да преминава на червено на кръстовище в София. Действията му бяха уловени от камерата на автомобил, който в същото време чака на въпросния светофар.

Видео с такова съдържание е публикувано в платформата "Гражданите", която събира сигнали за различни нередности. Оказа се, че то е след двубоя между Левски и ЦСКА, който бе в събота (20 юни). Случката се случва на натоварено кръстовище около един от столичните молове.

"Сега да се разкайвам, повече от ясно е, че постъпката ми няма коментар. Опитах се да помисля как хората се лекуват от зависимости как има специални клиники. Със сигурност това може би е повратният момент, в който аз с цялата отговорност, която трябва да поема, с популярността и отговорността ми като зад името ми стои съсобственик на Левски, това изисква по-друго поведение. Надявам се тази лудост да приключи. Ясно е, че денонощието никога няма да ми стигне, че винаги бързам, но в случая съдбата отново е била благосклонна", заяви Папазов пред "Дарик".

"Сега ми е крайно неприятно да коментирам нещо, за което съм абсолютно виновен. По-добре да го коментирам отколкото ако е непоправимо, а това може да бъде такова с такова поведение. Давам право на всички да ме снимат.“ В социалните медии пък към видеото бе припомнено и предишно провинение на Папазов, който е спрял с автомобила си на велоалея. А какви бяха думите на Тити след въпросния мач, преди да бъде хванат в нарушение, вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички