Тити Папазов: Левски има нужда от самочувствие


Тити Папазов: Левски има нужда от самочувствие
Снимка: БГНЕС

1523 0

Вторият най-голям акционер в Левски Константин Папазов обяви, че отборът на "сините" на първо време се нуждае от самочувствие. Баскетболният треньор съжалява за изпуснатата победа, но смята, че феновете на отбора са останали доволни от видяното в дербито с ЦСКА.

"Съжаляваме за изпуснатата победа, защото тя щеше да ни даде допълнителна емоция и най-важното – награда за всички тези на стадиона и тези, които в последните три месеца спасиха Левски. Убеден съм, че са доволни от момчетата. Във вторник мачът ще бъде най-голямата награда за тях", заяви Папазов.

"Наско Сираков е роден победител. Нормално е да съжалява. В спорта без грешки не става. В момента този отбор има нужда от самочувствие. Трябва да бъдем реалисти и да сме доволни от работата на Георги Тодоров. Едва ли е моментът да критикуваме и играчите, защото те също са част от спасението", добави още той.

Междувременно треньорът на Левски обяви, че селекцията трябва да се прави от собственика на клуба, а не както досега (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички