Хаос: "Събраха" Григор Димитров с негова бивша, Майк Тайсън се замеси със скандал (СНИМКИ)


Хаос: "Събраха" Григор Димитров с негова бивша, Майк Тайсън се замеси със скандал (СНИМКИ)
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: Getty Images

12360 0

В последно време е точно така, както трябва да бъде - Григор Димитров принуждава с представянето си всички да говорят за случващото се на корта, а не в личния му живот. 32-годишният българин се класира за два финала от първите три турнира за 2024-та година, като ще опита да спечели и трофея в Марсилия.

От няколко месеца изобщо дори не се знае дали има половинка в интимен план, но тенис светът е отлично запознат с представянията му на турнирите. Последната дама, за която бе публично известо, че е с Григор, е Мадалина Генеа.

На Острова с гаф: Обявиха, че Григор Димитров все още е с Мадалина Генеа

Мадалина Генеа в интимна прегръдка с Григор Димитров

След раздялата и Димитров записа поредица от силни месеца, и румънската актриса се радва на успех в своята сфера. Тя пожъна успех с филмовата продукция "Дълбок страх", в която бе в главна роля. А сега се задава друг проект, в който ще участва.

Още: Нереално: Огромни шансове за трофей на Григор Димитров на тенис турнира в Марсилия, но с изненада

Става въпрос за продукция с легендата на бокса Майк Тайсън. Любопитното пък е, че докато британското издание The Sun представяше Генеа, допусна нелепа грешка. В материала то посочи някои от бившите ѝ партньори, сред които Леонардо ди Каприо, а след това допълни, че в момента е срещнала любовта в лицето на Григор Димитров.

Материалът на The Sun е от 9 февруари 2024-та година - месеци след раздялата ѝ с Гришо. Тя е наречена и звездна тенис половинка, въпреки че доколкото е известно, в момента не се среща с друг популярен колега на Григор от тази сфера.

Колкото до проекта с Майк Тайсън - продуцент ще бъде италианецът Андреа Йерволино. Филмът ще се казва БъниМен и ще е за супергерой, като ще бъде заснет в Торино, Италия. Става въпрос за мултимилионерен супергерой, който се бори анонимно срещу лошите хора, като носи мамска на заек.

Той е движен от желанието за отмъщение заради своята сестра, която се самоубива, след като преживява насилствен акт. На всичкото отгоре са разпространени кадри от него в интернет.

"Травматизирана" ли е Мадалина Генеа от Майк Тайсън?

Още: Мадалина като тийнейджър, дори Григор Димитров не я е виждал така - по бански, но без силикон (СНИМКА)

Бившата на Григор Димитров - Мадалина Генеа

Самата Мадалина написа след специална галавечер с продуцента и останалите актьори: "Толкова съм щастлива да споделя някои големи новини. Злодей ли съм? Супергерой ли съм? Какво мислите, хора? Майк Тайсън, за мен бе такава чест да се срещна с теб и красивата ти жена. И двамата сте толкова скромни" - написа тя в личния си профил в социалната мрежа Instagram.

Има обаче слухове, включително в нейната родина - румънското издание Prosport (вижте ВИДЕО и СНИМКИ), които разказват за нетолкова приятни моменти за Генеа. Според тях Мадалина не се е почувствала добре и комфортно от това, че Майк Тайсън я прегръща и хваща ръката ѝ. Дори се ползва думата, че е травматизирана. Вижте кадрите чрез хиперлинка в абзаца (както и други снимки от събитието по-долу в материала).

Още: Обидно за Григор Димитров? Мадалина използва 1 дума за случилото се и показа гърдите си (ВИДЕО)

Гришо, Гришо... С безпощада Мадалина призна, че е причинявала на мъж най-голямата възможна болка (ВИДЕО)

Как се справя след Григор Димитров? Мадалина за болезнена тема - обвини го в ужасни неща (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички