Съобщения на Макгрегър към сексапилната Фокс - причината за "боя" с гаджето ѝ (ВИДЕО)


Съобщения на Макгрегър към сексапилната Фокс - причината за "боя" с гаджето ѝ (ВИДЕО)
Снимка: колаж: SportLive.bg, снимки: Getty Images

6730 0

Няколко дни след скандала, забъркан от Конър Макгрегър на червения килим по време на награждаването на "МТВ" в Бруклин, се появи нова версия, която да обясни случилото се. Припомняме, че ирландецът първо заля с напитка приятеля на сексапилната Меган Фокс - рапърът Машийн Гън Кели, а след това му налетя на бой. Трябва да се отбележи, че до физическа саморазправа така и не се стигна.

Първоначалната информация бе, че Макгрегър го е сторил, тъй като е поискал снимка с Кели, който му е отказал, а с което и "предизвикал". Последната информация обаче e, че всичко е било заради потенциални лични съобщения на Макгрегър към Фокс.

Самият Конър впоследствие коментира ситуацията по следния начин: "Не знам, той се появи и не знам. Не го познавам човека. Нищо не се случи с мен. Аз се бия само с истински бойци, хора, които в действителност се бият, нали знаете какво имам предвид?

Със сигурност не се бия с малки ванилени (в смисъл на "обикновени"/"незначителни") момченца-рапъри. Дори не го познавам този човек. Нищо не знам за него, освен че е с Меган Фокс".

Преди известно време пък Конър Макгрегър прекрачи всякакви морални граници и се оля тотално, като се подигра със... смъртта на бащата на Хабиб.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Бокс

Ревю на Fite.tv - мачовете на братя Пулеви, много бой, забавление и отлична цена

Съвсем скоро ще видим завръщането на Кубрат и Тервел Пулеви на ринга. Двамата се изправят съответно срещу Джери...

Реклама
Най-четени новини

виж всички