Нова руска красавица плени сърцето на Григор Димитров?


Нова руска красавица плени сърцето на Григор Димитров?
Снимка: Getty Images/Guliver

20365 0

От известно време най-добрият български тенисист Григор Димитров "играе на сингъл" не само на корта, но и в живота. 29-годишният хасковлия, който е считан за един от най-привлекателните играчи в световния тенис елит, е свободен за радост на многобройните му фенки.

За последно Гришо бе партньор в живота с известната певица Никол Шерцингер, която бе с 13 години по-голяма от него, като връзката им продължи до миналата година. Преди това Димитров имаше дълга връзка с друга кака - руската топ тенисистка Мария Шарапова, която пък бе с 4 години по-възрастна.

Изглежда, че и в момента сърцето на Григор е пленено от кака - при това отново с руски корени. Различни медии съобщават, че от два месеца насам Гришо редовно харесва фотосите на руската красавица Виктория Боня. Популярната ТВ водеща и актриса е на 40 години, които обаче по нищо не личат от външния й вид.

Григор е забелязан да харесва почти всяка снимка на рускинята в социалните мрежи, което накара мнозина да полюбопитстват дали между двамата не прехвърчат искри. Боня често излиза на кориците на някои от най-известните списания в цял свят, като в миналото дори е представяла Русия на конкурса за красота "Мис Земя".

ГАЛЕРИЯ НА ОСЛЕПИТЕЛНАТА ВИКТОРИЯ ВИЖТЕ ТУК

Последната снимка на руската красавица в профила й в Инстаграм е от Монте Карло, където живее и Григор Димитров. Преди дни българинът съобщи добрата вест, че е дал отрицателен тест за коронавирус, което би му позволило спокойно да се разхожда и вижда с приятели по улиците на Монако. 

Още снимки на Виктория Боня разгледайте ТУК

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички