"Градината ми е пълна с прах": Имението на Кристиано Роналдо в Португалия вбеси съседите му


"Градината ми е пълна с прах": Имението на Кристиано Роналдо в Португалия вбеси съседите му
Снимка: GettyImages

3135 0

Съседите на Кристиано Роналдо са най-малко доволни от изграждането на имението на нападателя в Лисабон, информира "Football Transfers". Започналият преди три години проект има още една година до завършването си.

Сградата, която първоначално трябваше да струва около £10 милиона, скочи до умопомрачителните £28 милиона. Говорейки пред списание "Look"", един от съседите на бившия нападател на Манчестър Юнайтед изрази недоволството си.

"Те строят три години. Къщата е толкова голяма, че прилича на болница. Улицата ми е затворена от месеци, градината ми е пълна с прах. Всичко заради пирамидата на фараона Роналдо...", категоричен е съсед на Кристиано.

Има информация, че 38-годишният нападател ще се премести в луксозното си имение след пенсионирането си. Имотът, който включва плувен басейн и подводна алея, се очаква да бъде дом за семейството на Роналдо през следващите години.

След като прекара три години в Италия, победителят от Европейското първенство за 2016 г. притежава и луксозна вила в Торино, освен имоти в Мадейра и в покрайнините на Мадрид.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Любимата на Кристиано Роналдо отново се похвали с провокативни снимки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички