Георги Миланов разкри ще се жени ли и какво мрази в Москва


Георги Миланов разкри ще се жени ли и какво мрази в Москва

5031 0

Българският полузащитник на ЦСКА (Москва) Георги Миланов говори за това как се чувства в руската столица и в отбора си.

Българският национал сподели дали има намерение да се жени за приятелката си, с която живее и какво не му харесва в Москва.

"ЦСКА ми е осигурил хубава квартира. Живея там заедно с приятелката ми. За сватба още не мисля, само за футбол. А лятото ще видим. Москва много ми харесва, тук има много хубави места, много добри хора. Културата прилича на българската, заради което бързо свикнах с Москва. Въпреки че единственото, което не ми харесва, са големите задръствания. Но в метрото никога не съм се возил. За да бъда честен: не ми е интересно, предпочитам аз сам да шофирам", призна Миланов пред "Р-Спорт".

"Първата година ми беше тежко, но сега знам всичко. През първата година чувствах голямата разлика между Литекс и ЦСКА, където тренировките бяха много интензивни. Още имам акцент, но всички ме разбират. Допреди да подпиша с ЦСКА, не знаех и думичка на руски. А някъде след 4 месеца всичко разбирах. Първоначално Рахимич и Тошич ми помагаха, после целият отбор. Сега, естествено, общувам повече с Тошич на българо-сръбско-руски език", икздава с усмивка полузащитникът.

Георги Миланов разкрива, че наставникът на ЦСКА Леонид Слуцкий е най-добрият в професията, с който е работил досега.

"Той прекрасно разбира футбола и тренировките ни са много интересни. Но какво ви говоря? Вие вече знаете какво е постигнал той. А като човек е много приятен, с него можеш да общуваш на всякаква тема", призна българинът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички