Жоро Миланов: Догодина аз трябва да съм "Футболист на България"


Жоро Миланов: Догодина аз трябва да съм "Футболист на България"

1478 0

Българският национал Георги Миланов е на мнение, че неговият отбор ЦСКА (Москва) в момента е по-добър от Спартак (Москва), където играе друг национал - Ивелин Попов.

"Спартак - ЦСКА е най-важното дерби. А с Ивелин Попов ние за нищо не спорим. Ивелин знае, че ЦСКА е стабилен отбор, който винаги играе добре. А в Спартак имаше много промени. Като цяло, мисля, че сме по-добри от Спартак", заяви българският халф, цитиран от "Р-Спорт".

Футболистът, който се класира трети в допитването за "Футболист на годината" на България, поздрави сънародника си Попов за спечелването на приза.

"Много съм щастлив за Ивелин, той е много добър играч. Спечелих признанието за най-добър млад играч на България през 2012 г. , а сега трябва да раста. Надявам се, че през следващата година в този списък аз ще бъда на първо място", каза Миланов.

"Знам, че имам добри качества и ще се боря само за първото място в тази класация, както ЦСКА, който се бори тази година само за титлата", добави националът ни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички