Г-жа Регенкампф върти на малкия си пръст футбола в Румъния (СНИМКИ)


Г-жа Регенкампф върти на малкия си пръст футбола в Румъния (СНИМКИ)

7705 0

Новият треньор на Литекс Лауренциу Регекампф е познато име в България. 39-годишният румънец рита за "оранжевите" през пролетта на 1999 г. и е считан за легенда на най-големия клуб в северната ни съседка Стяуа, с който става шампион и като футболист, и като треньор. Но освен с това той може да се похвали и със съпругата си - Анамария Продан, която е от най-големите сексбомби в Румъния и не отстъпва на именития си съпруг по известност.

Красавицата е сред най-влиятелните личности в румънския футбол. Едрогърдата хубавица може да се похвали, че е първата жена в Румъния, която води свое собствено предаване, посветено на най-популярния спорт в света. Освен това Продан е била изпълнителен директор в клубове като Глория (Бистрица), Конкордия и Университатя. В крайна сметка това не се оказва достатъчно за нея и става лицензиран агент на ФИФА.

Някои от клиентите и са най-големите звезди в Румъния като Адриан Муту, Николае Дика и Козмин Контра. В момента тя и Лауренциу си имат собствено риалити предаване, което проследява изпълнения им с приключения живот. Двамата се срещат още като тийнейджъри и любовта им пламва мигновено. След само осем месеца обаче връзката им приключва. Анамария обяснява, че до разлъката се е стигнало заради различията във вижданията им за бъдещето. Лауренциу е искал брак, деца и спокоен живот, а сексбомбата била все още жадна за бурни купони и приключения.

През 1998 г. тя се жени за известния баскетболист Тибериу Думитреску, зарязва всичко и отива при него в САЩ. Там тя му ражда две дъщери - Ребека и Сара. Фурията покорява Америка и развива много успешен бизнес. Заедно със сестра си Анка, която е брокер и също живее в Щатите, започват да изкупуват масово имоти и да ги дават под наем. Анамария се хвали, че точно преди да избухне финансовата криза и имотният пазар да се срине, тя и сестра й продават всичко на огромна печалба.

По същото време връзката й с баскетболиста приключва и двамата се развеждат, а тя решава да се завърне в родината си. Един ден получава изненадващо обаждане от Лауренциу, с когото не са се виждали и чували от над 13 години. Тогава той е в процес на развод, а от брака си има един син - Лука. Регекампф я кани в Германия, където старите чувства пламват отново, а самата сексбомба твърди, че се е влюбила в него от пръв поглед. Скоро след това двамата се женят в най-купонджийското място на света - Лас Вегас.

В средата на 2008-а се ражда Лауренциу-младши, който е тяхното единствено общо дете. Освен добра съпруга Анамария е и мениджър на Лауренциу, а медиите в Румъния я считат като архитекта на неговия успех. Преди няколко дни тя се похвали, че е издействала невероятен договор на мъжа си в Литекс. Сексмашината ще придаде допълнителен колорит на българския футбол, а върлите фенове на "оранжевите" стискат палци тя да се поаяви на стадиона в Ловеч. Това не би изненадало никой, защото красавицата следва съпруга си по петите, където и да е.

Любовните триъгълници в живота й са сред най-обсъжданите теми в Румъния. Дамата с пищни гърди е имала бурна връзка с бившия футболист на ЦСКА и Литекс Еуген Трика. В един момент тя даже решава, че това е човекът, за когото иска да се омъжи. Точно тогава той разбива сърцето й и я зарязва, за да се ожени за Лорена, която е дъщеря на Илие Балаки, който е една от най-големите футболни легенди в северната ни съседка. Самата Продан всеки път отказва да коментира връзката си с Трика, когато медиите я питат за нея.

Литекс пък развали плановете й за Реге. Анамария го гласеше за някой отбор от САЩ. За целта двойката дори купи две къщи - палат в Сан Диего и по-скромен имот в Лас Вегас. Засега г-жа Регекампф трябва да се задоволи само с школата за млади таланти, която откри наскоро зад океана. "Толкова щастлив не съм бил никога", обяви Лауренциу. През лятото обаче палавата румънка получи сериозен удар. Тя си навлече гнева на Джиджи Бекали. Ексцентричният президент издаде табу да се привличат нейни клиенти на "Генча", освен това се постара да изчисти докрай всички такива в Стяуа. "Аз се водя президент, но всъщност командва тя", ядосал се бизнесменът.

Анамария успя да се справи и с тежката ситуация, в която изпадна Реге в "Ал Хилал". Тя го измъкна оттам, след като съпругът й получи куп смъртни заплахи, защото загуби серия от мачове. Със сестра си и майка си пък водят война с едни от най-големите банки в Румъния. Причината е, че трите жени са едни от най-крупните владетели на имоти. Един ден обаче осъмнаха без пукната пара след като се оказа, че някой е източил авоарите им с фалшив подпис. Семейството заведе дело за 10 млн. евро. Нищо че загубената сума е била доста по-малка.

Анамария се оказа и спасителна сламка за ЦСКА през миналата зима. Именно тя уреди трансфера на Сержиу Буш в Шефийлд У, който донесе свежи пари на "Армията", за да се спаси положението поне за няколко месеца. А това, че добре си върши работата като мениджър разбраха и в Ал Хилал. "Треньорът ни получи 3 млн. евро във вид на подаръци. Освен това взе още 6 във вид на заплати и обезщетение. С една дума доста пари отидоха на вятъра", признаха арабите.

Освен във футбола Анамария отскоро вършее и в модата. Причината за това е дъщеря й Ребека. 16-годишната девойка е наследила доста от красотата на майка си и в момента се подвизава като модел. Това накара Анамария да се захване и с нея. Тя уреди Ребека с апетитен договор с немската агенция "ICAN Model Management", който е за 2 години. Така наследницата трябва да се появи на дефилета по време на модните седмици в Лос Анджелис, Ню Йорк и Берлин.

Г-жа Регекампф отпразнува събитието, като привика един от най-добрите фотографи в Европа Кристиан Бьоненкамп, за да направи сесия на дъщеря й. "Тя започна още на 14 години. Отначало не исках да се занимава с това. Исках да я спра, но реших впоследствие да я подкрепя. Другите неща й бяха скучни и видях, че това е бъдещето й", коментира Анамария. Тя твърди, че Ребека е на самоиздръжка. Момичето печелело между 300 и 1000 евро на ревю.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички