Регенкампф тръгна с фалстарт начело на Литекс


Регенкампф тръгна с фалстарт начело на Литекс

1586 0

Литекс бе на косъм да постигне третата си победа в 4 мача в "А" група, след като водеше на Локо (Пд) с 1:0 до третата минута на продължението.Зоран Балдовалиев дълбоко в добавеното време обаче посече надеждите на ловчанлии да се откъснат на върха пред Берое и Лудогорец.

Така новият треньор на ловчанлии Лауренциу Регенкампф тръгна с фалстарт начело на отбора. След равенството Литекс има осем точки, а "заралии" и разградчани са с по 7. Старозагорци обаче имат мач по-малко.

Втората спечелена точка помогна на Локо (Пд) да напусне опасната зона и да се изкачи до осмото място.

Началото на мача бе равностойно, получи се здрава битка в средата на терена. Локо (Пд) показа добро лице и можеше да открие резултата в 20-ата минута. Тогава Велковски центрира и намери непокрития Балдовалиев, който с глава стреля край левия стълб. Литекс опита да наложи натиск и Йонсен и Асприля все по-трайно се задържаха пред вратата на домакините. Двамата обаче не успяха да преодолеят Ел Каруби.

Битката между предпоследния и първия в "А" група продължи и през втората част. Резултатът бе открит в полза на Литекс в 57-ата минута, когато Хенри Рохас Делгадо пробва изстрел от далечна дистанция, който се превърна в красив гол. Това бе дебютното попадение на колумбиеца в "А" група.

Постепенно ловчанлии наложиха своя контрол над играта, запазвайки спокойствието на Винисиус Баривиейра. По всичко изглеждаше, че Литекс ще спечели и този мач и ще се откъсне на 3 точки от Лудогорец, когато в третата минута на добавеното време Зоран Балдовалиев донесе точката на Локо (Пд) - втора в актива им.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички