Напук на сензациите в Румъния, Регенкампф обяви: Без нови играчи


Напук на сензациите в Румъния, Регенкампф обяви: Без нови играчи

977 0

Старши треньорът на Литекс Лауренциу Регенкампф опроверга информациите в родината си, че ще вземе в отбора поне две от местните звезди. След инфарктното 1:1 с Локо (Пд) в 4-ия кръг на "А" група румънецът обяви: "Няма да търсим нови играчи, смятам че имаме добър отбор".

Иначе Регенкампф изрази разочарование от загубените 2 точки от "оранжевите".

"Малко съм разочарован, загубихме 2 точки в последната минута. Основното е, че се прибрахме по-рано, а мачът свършва след 90 минути. Ще играем по-добре в следващите двубои, трябва да пресираме 90 минути и да вкарваме повече голове. Ключовият момент беше, че твърде рано се прибрахме. Спряхме да пресираме, да печелим първите топки и затова получихме гол. Трябваше да вкараме втори гол и да приключим мача", обобщи той.

"Футболистите имат качества, но дотук имахме само три тренировки. Следващата седмица ще решим някои от проблемите, искаме да играем добър футбол и да пресираме", допълни специалистът.

Той не пожела да коментира футболистите си, като посочи, че ще прави анализи на следващия ден. Регенкампф поясни, че целта му е същата, каквато бе и на предшественика му Люпко Петрович - титлата.

"Идвам, за да спечеля. Има много работа и пътят е дълг, но все пак искам да стана шампион тук", завърши треньорът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички