Феновете на Арсенал си намериха виновник за изпусната титла - "проклятието Кардашиян"


Феновете на Арсенал си намериха виновник за изпусната титла - "проклятието Кардашиян"
Снимка: Getty Images/Guliver

4416 0

Феновете на Арсенал в социалните медии обвиняват "проклятието на Кардашиан" за неуспеха им да спечелят Висшата лига през този сезон. Шокиращата загуба на Арсенал от Нотингамт в събота доведе до това, че Манчестър Сити спечели титлата в лигата за техен трети пореден триумф.

Проклятието Кардашиян

Това се случи, въпреки че "артилеристите" бяха на първото място през по-голямата част от кампанията. Но отборът на Микел Артета изпита спад във формата, който привържениците на Арсенал приписаха на посещението на Ким Кардашиян на "Емирейтс" през март.

Инфлуенсърката присъства на мача на Арсенал срещу Спортинг. Мач, в който ключовият играч Уилям Салиба беше принуден да напусне контузен. 

Клубът от Северен Лондон загуби от Спортинг след дузпи и отпадна от Лига Европа. Те също бяха с осем точки преднина на върха в лигата по време на визитата на 42-годишния играч. Един потребител в Twitter написа: "Обвинявам Ким Кардашиян за този крах на Арсенал". Втори туитна: "Арсенал щеше да е получил премията досега, ако не беше Ким Кардашиян". Трети добави: "Спадът на Арсенал започна, когато тя посети "Емирейтс", никога няма да ти простя-  Ким Кардашиян". Нито един друг отбор не е водил толкова дълго в шампионата и след това да загуби титлата, колкото Арсенал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички