Ето какви са били последните думи на Диего Марадона


Ето какви са били последните думи на Диего Марадона
Снимка: Getty Images/Guliver

4921 0

Легендата на Аржентина и световния футбол Диего Марадона е казал няколко думи преди своята смърт, съобщава телевизионният канал "TN". Както е всеизвестно, вчера, 25 ноември, един от най-великите футболисти в историята почина след инфаркт. Той си отиде на 60-годишна възраст по-малко от месец след юбилея си.

Според телевизионния канал Марадона е казал "Чувствам се зле". Той се възстановяваше в дома си в Тигре от мозъчна операция. В сряда сутринта по време на закуска той се е почувствал зле и е дошъл да го прегледа лекар. Диего е заявил, че иска да полегне. Роднините му са повикали линейка, но когато лекарите са влезли в стаята му, идолът на милиони вече не е можел да диша и те не успели да го спасят.

Заради голямата загуба всички мачове от Шампионска лига във вчерашния ден започнаха с минута мълчание, а стотици футболни и нефутболни хора изразиха своята болка от загубата му. Тялото на Марадона вече е в официалната резиденция на аржентинския президент в Буенос Айрес, където се очаква около милион души да се сбогуват с него. А как бе почетен той в Неапол вижте тук.

ГАЛЕРИЯ: НАЙ-ДОБРИТЕ И РЕДКИ СНИМКИ НА МАРАДОНА ПРЕЗ ГОДИНИТЕ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички