"Никой човек не заслужава това, за което не може да се погрижи": Лолита Османова с лично признание


"Никой човек не заслужава това, за което не може да се погрижи": Лолита Османова с лично признание
Снимка: Instagram/reina_dolores/

23228 0

Първата ракета на България Григор Димитров завърши по превъзходен начин сезона. Той стигна до 14-ото място в световната ранглиста, под което ще завърши и 2023-та година. А в края на кампанията сломи някои от най-добрите имена в тениса към момента.

Тези му подвизи съвпаднаха с раздяла в личния му живот. След само няколко месеца, прекарани с Мадалина Генеа, двамата прекратиха взаимоотношения. Румънката бе и първата жена, която Гришо показа като свой партньор след Лолита Османова.

Ако можем да намерим прилика между тях, то определено би била, че са доста активни в социалните мрежи. И по-конкретно в Instagram. Рускинята дори има два профила, като неотдавна тя изтри редица публикации, в които даваше любовни, а и житейски съвети на последователите си.

Все пак съвсем наскоро тя сподели един от любимите си цитати със своите последователи. За него тя цитира популярният американски филмов и театрален актьор Уилям Дефо.

"Когато бях дете, баща ми казваше: "Никой човек не заслужава това, за което не може да се погрижи". Сега тази фраза е винаги с мен" - написа тя и отдолу добави, че се позовава на думи от Уилям Дефо.

Неотдавна пък се появи любопитна информация, че бившата приятелка на Григор Димитров Лолита е напуснала Монако, за да не се засичат.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички