Дъщерята на руски олигарх е новата жена до Григор Димитров? (СНИМКИ)


Дъщерята на руски олигарх е новата жена до Григор Димитров? (СНИМКИ)
Снимка: Instagram: lola_queen

15648 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров направи силни мачове на турнира във Виена, но отпадна на 1/4-финалите от Дан Еванс. Не само представянето на Гришо обаче привлече вниманието на зрителите, а и тайнствената дама, която подкрепяше българина.

Нейното присъствие във Виена веднага породи въпроса дали тя е новата жена до Димитров. Според редица издания това е рускинята Лолита Османова, дъщеря на руски олигарх.

Тя живее в Монте Карло и е тренирала тенис. Баща ѝ е собственик на концерна МРСЭН, а през 2017 година тя се омъжи на пищна церемония в "Долби Тиатър" в Лос Анджелис за сина на друг милиардер - Гаспар Авдолян, чийто баща Алберт е собственик на компанията Yota. Година по-късно обаче двамата се разделят.

За последно българинът афишира публично своя романтична връзка преди години, когато беше заедно с Никол Шерцингер. От 2012 г. до 2015 г. роденият в Хасково тенисист пък бе заедно с бившата номер 1 в света Мария Шарапова. Само преди няколко месеца Григор бе свързван с друга руска красавица - ето коя.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Нов в Левски започна кариерата си в баскетбола, но футболът го спечели

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички