Докато воюва срещу Русия: Владимир Кличко написа и издаде книга за деца


Докато воюва срещу Русия: Владимир Кличко написа и издаде книга за деца
Снимка: Getty Images/Guliver

2570 0

Бившият световен шампион по бокс в тежка категория Владимир Кличко издаде книжка за деца. Тя е съставена по метода FACE (фокус, ловкост, координация, издръжливост). Украинската звезда обяви новината в своя профил в Instagram.

"Децата са нашето бъдеще. От години учим възрастни как да използват метода FACE the Challenge в живота си, както в личен, така и в професионален план. Винаги съм искал да предам знанията си, особено на децата. Целта е те да станат силни и да се развият смели личности.

Открихме, че дори в ранна възраст има така наречените меки умения, които са много важни по-късно в живота. Можете да се научите да ги развивате по собствена инициатива. Идеята не е да казваме на децата какво да мислят, а как да мислят. Ние наричаме този подход FACE Kids, производно на метода FACE.

Нашият подход е предназначен да помогне на децата да придобият силни страни, да развият воля и да вземат свои собствени решения. Татяна Кил и аз се нуждаехме от интересна история за силата на волята с интересни герои.

Съвместно с немското издателство "Oettinger" създадохме книгата "Вил, ураганът и мечтата за полет". Започнахме я, когато една безсмислена война беше немислима. Благодарение на екипа успяхме все пак да я завършим. Имам удоволствието да Ви представя книгата днес, в деня на представянето", написа Кличко. А ето какво мисли за завръщането му на ринга неговият брат Виталий.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички