Докато Гришо тренира, Лолита отмаря на Миконос (СНИМКИ)


Докато Гришо тренира, Лолита отмаря на Миконос (СНИМКИ)
Снимка: Instagram, колаж: SportLive

3398 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се намира във Флорида, където се готви за началото на сезона на твърди кортове. Българинът публикува снимки и видеа от тренировките си в САЩ, за да покаже, че е в добро здравословно състояние и добро настроение за предстоящите турнири.

Гришо имаше известни физически проблеми, след като в последните месеци различни травми го измъчваха. Изглежда, че българинът е преодолял проблемите и е готов за високи резултати на турнирите отвъд Океана. 

Този път Гришо е без любимата си Лолита Османова, която се намира... в Гърция! Рускинята е от известно време на прочутия остров Миконос, където отмарят куп големи знаменитости. Лолита е в компанията на свои приятелки, с които се радват на хубавото време, плажа и морето. 

За Гришо обаче няма време за почивка, тъй като сезонът на твърди кортове наближава. И докато неговата любима почива в Гърция, Григор ще трябва да се потруди на корта, за да върне познатата си форма.

Наскоро се появиха информации, че Григор и Лолита са се разделили. Как руската красавица коментира тези спекулации - четете в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички