Травмата в гърба не е отшумяла: Григор Димитров отказа участие на 2 турнира


Травмата в гърба не е отшумяла: Григор Димитров отказа участие на 2 турнира
Снимка: Getty Images/Guliver

2115 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се отказа от участие на два турнира заради контузията в областта на гърба, която продължава да го измъчва. Българинът няма да играе в Лос Кабос и Атланта, които трябваше да се проведат в края на месец юли.

Новината беше потвърдена от агента на Григор - Георги Стоименов. "Все по-добре се чувства, но не е на 100%. Наложи се да откаже Лос Кабос и Атланта, както знаете. Има някакво остатъчно напрежение, да кажем, в гърба си, но сме много позитивни", заяви Стоименов в предаването "Брейк Пойнт".

Григор отпадна във втори кръг на Уимбълдън, след като играта не му се получаваше. Преди това българинът се отказа от Ролан Гарос заради въпросната контузия в гърба. Българинът имаше и други проблеми през годината, включително болен зъб. В началото на годината Григор стигна до 1/4-финал на Откритото първенство на Австралия след прекрасна игра, но и там контузия му попречи да разгърне пълния си потенциал.

Междувременно стана ясно, че Григор Димитров иска да инвестира милиони за тенис в Борисовата градина (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички