Джени Суши си спомни за времената, когато се събличаше за Playboy


Джени Суши си спомни за времената, когато се събличаше за Playboy
Снимка: Инстаграм

4596 0

Американката Джени Суши, която набра небивала популярност след една целувка с Кубрат Пулев, предизвика почитателите си с интимен фотос в социалните мрежи. Наскоро Суши публикува в своя Инстаграм стара снимка от фотосесия за шведското издание на Playboy, с която отново привлече вниманието към себе си.

"Нямам търпение да го направя отново", написа лаконично Суши и добави хаштаг "playboy". "Eстетиката не е това, което си. Твоята същност не зависи от това как изглеждаш. Как се движиш в този свят, впечатлението, което оставяш, начинът, по който се отнасяш с хората около себе си - това е твоето аз", добави американката.

Очевидно Суши се подготвя за нова фотосесия пред легендарното списание, за което със сигурност заслуга има и Кобрата, който неволно я превърна в световна знаменитост. След тази целувка българинът си навлече много неприятности, включително и в личен план, разделяйки се с дългогодишната си половинка Андреа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички