Ули Вегнер: Уплаших се като видях Пулев да целува Суши, но тя беше доволна


Ули Вегнер: Уплаших се като видях Пулев да целува Суши, но тя беше доволна
Снимка: Getty Images/Guliver

3381 0

Треньорът на Кубрат Пулев - Ули Вегнер, се върна към момента от миналата година, когато българският боксьор целуна журналистката Джени Суши. Американката разпали голям скандал заради случая, вследствие на което Пулев беше наказан да не се боксира няколко месеца в САЩ, да плати глоба и да премине курс срещу сексуалните посегателства. Целувката се случи след победата на Кобрата над румънеца Богдан Дину в САЩ.

"Тази история беше раздута. Това е Америка! След победата Кубрат се намираше под еуфория. Наистина, във връзка с този бой той почувства мощен психологически натиск. След мача той даде интервю, чувстваше се в добро разположение на духа, а на сбогуване просто целуна журналистката. Виждайки това, аз се изплаших не на шега", коментира германският треньор пред sportbox.ru.

"Но журналистката си тръгна, видимо изглеждаше доволна от всичко. С това тази история за мен приключи. Между другото, тя се мотаеше и на партито след шоуто. Пулев получи някакво моментно затъмнение. Повече няма да кажа нищо по тази тема", завърши 77-годишният Вегнер. Как по-рано германецът коментира същия скандал вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички