Джени Суши: Андреа ме тормози, исках 12-месечна забрана за Пулев


Джени Суши: Андреа ме тормози, исках 12-месечна забрана за Пулев
Снимка: принтскрийн

5738 0

Американската репортерка Дженифър Равало, известна като Джени Суши, се оплака, че е била тормозена в интернет от приятелката на Кубрат Пулев - Андреа. Жената, заради която боксьорът получи забрана да се бие на територията на САЩ за 6 месеца, обяви, че с адвокатката ѝ са искали това наказание да бъде поне двойно по-голямо.

"Искам той да понесе отговорност за това, което направи. Нямам какво да му кажа. Аз не мисля, че той съжалява въобще. Казва, че съжалява, само защото го наказват. Мисля, че трябваше да му отнемат лиценза за по-дълго време. Ако съжаляваше, щеше да ме потърси по-рано, вместо да говори тези лъжи за мен", заяви Равало пред "Нова".

"Засегнаха ме и действията му по време на интервюто, защото освен целувката, той ме хвана за задните части и се засмя. Но, разбира се, и действията му след това, наричайки ме лъжкиня и твърдейки, че това не се е случило", допълни американката.

СКАНДАЛНО НОВО РАЗКРИТИЕ ЗА "ИЗТОРМОЗЕНАТА" ДЖЕНИ СУШИ

"Имам снимки от чатове, в които тя (Андреа, бел.ред.) ме нарича... Гордее ли се майка ми с мен, на български също ме обижда с тази дума. Когато те тормозят в интернет, се чувстваш сам. Страхуваш се. Няма лице зад заплахите. Бях много уплашена. Никога не съм преживявала подобно нещо преди", каза още Равало. А как самата Джени атакува Андреа в Instagram вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички