Дисквалифицираха българина, който спечели Fantasy Premier League


Дисквалифицираха българина, който спечели Fantasy Premier League
Снимка: Getty Images/Guliver

2538 0

Преди няколко седмици българинът Александър Антонов триумфира в най-популярната футболна онлайн игра в света Fantasy Premier League. Антонов пребори конкуренцията на над 7.5 милиона играчи из целия свят и завърши на първо място в крайното класиране.

Днес обаче стана ясно, че той е бил дисквалифициран от играта. Самият Антонов оповести новината по-рано през деня чрез Туитър акаунта си.

Преди броени минути официалният сайт на Fantasy Premier League излезе с официално съобщение по случая. „Отборът, който досега заемаше 1-во място, беше отстранен от FPL заради нарушение на нашите правила.“ Джошуа Бул, който досега заемаше втората позиция, бе обявен за победител в надпреварата.

От официалния сайт на играта не дават подробности около причината, поради която българинът е дисквалифициран. По непотвърдена информация срещу Антонов е бил подаден сигнал от друг българин, който го обвинява в расистки изказвания насочени към футболиста на Манчестър Сити Рахийм Стърлинг. Доскорошният победител е публикувал съобщение по адрес на англичанина в общ чат в социалните мрежи, след което е направена снимка на обидните думи и по случая е била известена футболната федерация в Англия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички