Да си татуираш подписа на Меси на ръката, а да се разминеш с 4 месеца от това да сте в един отбор


Да си татуираш подписа на Меси на ръката, а да се разминеш с 4 месеца от това да сте в един отбор
Снимка: Getty Images

3685 0

Любопитна история разказа сайтът "Sport Bible", която е свързана с Лионел Меси и предстоящият му трансфер в Интер Маями. През септември аржентинецът се е срещнал със свой голям почитател на стадион "Хард Рок", когато с националния си отбор се е готвел за мача срещу Хондурас преди Световното първенство по футбол.

Историята се развива след въпросния двубой, като иконата се връща на стадиона на Интер, за да се срещне с негови играчи, сред които бившият му съотборник при "гаучосите" - Гонсало Игуаин.

Сред играчите на американския клуб има още един сънародник на Меси, който го обожава - младият вратар Франсиско Раниери, който поискал от идола си да му се подпише на ръката. Бъдещият световен шампион в Катар се съгласява, а след това вратарят превръща подписа в татуировка, не временна, а постоянна. И публикува придобивката си в Instagram.

"Най-добрият ден!, написа Раниери към публикацията си. - Вчера сбъднах една мечта. Споделих един терен с играчите, на които се възхищавам, с моя национален отбор. Срещнах моя идол, най-добрият играч на всички времена, невероятен човек на и извън терена, моят модел за подражание! Вълнението да те видя и това, че се съгласи да подпишеш ръката ми е неописуемо".

"Лео, ти сбъдна една мечта и всеки ден, когато погледна ръката си, ще си спомням вълнението, което изпитах, когато те срещнах. Не мога да опиша с думи колко си страхотен! Толкова много жертви и толкова неща, оставени настрана, за да изживея мечта като тази си струва", пише още футболистът.

За съжаление на Раниери, той няма да сбъдне друга голяма мечта - да е съотборник с идола си, защото през февруари напусна Интер Маями и се присъедини към Флорида Атлантик Юнивърсити. Той обаче реагира на новината за идването на Меси в Маями, като публикува тяхна обща снимка и написа "Sonando despierto", което се превежда като 'мечтаене". А ето кой номер вероятно ще носи Меси в Интер Маями.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички