Да си създадеш отбор: Бивш куотърбек обяви, че чака своето десето дете (СНИМКА)


Да си създадеш отбор: Бивш куотърбек обяви, че чака своето десето дете (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

1185 0

Бившият куотърбек на Лос Анджелис Чарджърс и Индианаполис Колтс от Националната футболна лига в САЩ - Филип Ривърс, обяви официално в социалните мрежи, че чака своята десета рожба, заедно със своята съпруга Тифани, като все още не се знае от какъв пол ще е новороденото.

Двойката вече има девет деца на възраст от 4 до 21 години. Преди пристигането на най-новото им "попълнение", семейство Ривърс се състои от седем момичета и две момчета. Един от синовете им се готви да поеме ролята на титулярния куотърбек в "St. Michael Catholic", където Филип се изявява като треньор.

"Имаме дете почти на всеки две години, а това е най-дългата пауза, споделя Ривърс. Всички сме развълнувани. Всички искаме момче. Дори нашите момичета искат момче", заяви Ривърс.

Ривърс и съпругата му все още не са избрали име за тяхната нова рожба. Бившият защитник хумористично спомена, че са получили "многобройни предложения" относно потенциални имена.

Ривърс е една от легендите на плеймейкърската позиция в НФЛ. Той се оттегли от спорта през 2021 година, слагайки край на кариера дълга 17 години.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Брад Пит снима филм за Формула 1, появи се на ГП на Великобритания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички