ЦСКА бори напрежението с купон за сплотяване на колектива (ВИДЕО)


ЦСКА бори напрежението с купон за сплотяване на колектива (ВИДЕО)
Снимка: cska.bg

2213 0

Футболистите на ЦСКА са в Тетевен, където използват паузата в шампионата, за да направят мини-лагер, в който да подобрят формата си. Те обаче са намерили и време, в което да купонясват. Нещо, което стана ясно от видео в социалните мрежи, публикувано от Майкъл Естрада.

Купон за отпускане на напрежението

На него се виждат огромни маси, отрупани с ядене и пиене.А поводът е рожденият ден на Димитър Евтимов. В центъра на купона са Данило Асприля и рожденикът, като колумбиецът пее латиноамерикански парчета, а вратарят му приглася.

Източници от лагера на ЦСКА твърдят, че треньорът Нестор Ел Маестро е настоял играчите да разпуснат подобаващо с цел да се освободят от напрежението. "Ел Маестро им разреши да отпразнуват подобаващо празника на Митко, който имаше юбилей – стана на 30", твърди БЛИЦ, позовавайки се на свои източници. А кондиционният треньор Боян Стаматович определи кога ЦСКА трябва да бъде във върхова форма.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички