9 футболисти, които са играли в един отбор и с Меси, и с Роналдо, казват кой е по-добрият


9 футболисти, които са играли в един отбор и с Меси, и с Роналдо, казват кой е по-добрият
Снимка: Getty Images/Guliver

35939 0

Вечният въпрос в съвременния футбол - кой е по-добрият футболист - Кристиано Роналдо или Лионел Меси. Светът е разцепен на две, като успехи, рекорди и хора са разединени между двамата. Някои играчи са имали щастието да са в един отбор както с португалеца, така и с аржентинеца.

Представяме ви 9 такива късметлии, които са имали тази чест, а след като са се докоснали и до двамата - споделят кой е по-добър според тях. В този аспект предимството определено е повече от категорично в полза на единия. Вижте кой печели в случая:

Анхел ди Мария - с Меси в Аржентина и с Роналдо в Реал Мадрид. "Меси винаги е най-добрият, той е най-добрият всяка година. Кристиано Роналдо е специален играч, но Меси е от друга планета" - споделя той пред "Daily Mail" през 2018 година. (1:0 за Меси)

Карлос Тевес - с Меси в Аржентина и с Роналдо в Манчестър Юнайтед. "Меси играе друг спорт. За него да вкараш 3 гола във всеки мач е нещо нормално". (2:0 за Меси)

Нелсон Семедо - с Меси в Барселона и с Роналдо в Португалия. "Имал съм привилегията да играя и с 2-мата и съм се насладил на всеки момент и с 2-мата. Надявам се да ме разберете". (3:1 за Меси)

Андре Гомеш - с Меси в Барселона и с Роналдо в Португалия. "Не искам да ги сравнявам от уважение. Никога няма да отговоря. Аз съм португалец и съм привързан към Роналдо толкова, колкото към съотборника ми в Барселона - Меси". (4:2 за Меси)

Жерар Пике - с Меси в Барселона и с Роналдо в Реал Мадрид. "За мен Меси не е човек, но Роналдо е най-добър сред хората". (5:2 за Меси)

Есекиел Гарай - с Меси в Аржентина и с Роналдо в Реал Мадрид. "Когато хората ме попитат кой е най-добрият играч някога, отговарям, че това е Меси. Познавам го от отбора до 15 години в Аржентина и оттогава не спира да ме изумява". (6:2 за Меси)

Хенрик Ларсон - с Меси в Барселона и с Роналдо в Реал Мадрид. "Кристиано просто няма късмет да играе в същата ера, в която играе Меси. Роналдо е много добър играч, но Меси е дори по-добър". (7:2 за Меси)

Габриел Хайнце - с Меси в Аржентина и с Роналдо в Манчестър Юнайтед. "Роналдо е невероятно амбициозен и докато не постигне целта си - не се спира. Лео също не идва от тази планета. Невероятни са".(8:3) 

Фернандо Гаго - с Меси в Аржентина и с Роналдо в Реал Мадрид. "За мен Роналдо не е най-добрият играч в света. За мен - това е Меси". (9:3)

Двамата титани на световния футбол определено карат последните си сезони, като и двамата са прехвърлили 30-годишна възраст. По този повод пък Лионел Меси даде коментар за 15-те най-перспективни играчи в играта (подробности тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички