Бублик даде Гришо за пример за "готин", обясни защо Джокович не е


Бублик даде Гришо за пример за "готин", обясни защо Джокович не е
Снимка: Getty Images

1828 0

Казахстанският тенисист Александър Бублик разкри, че намира за "готин" първата ракета на България Григор Димитров. 25-годишният спортист разкри, че се разбира страхотно с българина и разясни защо не смята големия Новак Джокович за "готин".

"Не бих казал, че е (Джокович, бел.ред.) е готин, той е на 35 години, не може да бъде готин в тази възраст, а освен това е и баща. Има две деца", каза шеговито Бублик пред "Clay Tenis".

"Той е страхотен джентълмен, горд тенисист и баща и страхотен спортист. Гаел Монфис е готин, Григор Димитров също. Разбирам се страхотно със споменатия дует. Гаел, Гаел, той е определението за готин герой", допълни казахстанецът.

Логиката на Бублик обаче изглежда доста неясна, тъй като Монфис е дори по-възрастен от сърбина. Той е на 36 години и скоро ще стане баща, тъй като любимата му Елина Свитолина очаква първото им дете. А ето как Григор коментира твърдението, че е най-секси тенисистът. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички