Ето какво отговори Григор на твърдението, че е най-секси сред тенисистите


Ето какво отговори Григор на твърдението, че е най-секси сред тенисистите

4567 0

Григор Димитров се класира за първи път в кариерата си на финал на турнир от сериите "Мастърс". Комплиментите към него обаче далеч не се ограничиха само за представянето му на корта.  Димитров, чиято история за връзки включва топ тениситките Мария Шарапова и Серина Уилямс, както и настоящата му приятелка Никол Шерцингер, някоко пъти е определян за един от най-секси тенисистите. Това и провокира един от репортерите на пресконференцията на Гришо след победата на Джон Иснър да му зададе доста необичаен въпрос.

"Много хора смятат, че сте най-красивият на този турнир. Може би дори най-красивият, който е играл тенис. Вие какво мислите, кой е най-красивият в Синсинати, ако сте Вие, така да бъде", запита репортерът.

Григор, който видимо се смути, опита леко да отклони въпроса и заяви:"С тези комплименти към мен, започваш и ти да ставаш доста красив. О, човече, хвана ме неподготвен. Нека да си поговорим за жени или нещо друго, но за момчета... Може да ми помогнете, всичко би било от помощ".

След това обаче все пак Гришо успя да даде отговор на неудобния въпрос: "Винаги съм бил почитател на Фелисиано Лопес. Харесвам го наистина. Всеки път изглежда толкова добре, косата му и брадата му. Наистина бих искал да имам неговите крака, особено прасците му. Всеки път като сме в съблекалните му казвам да ги покаже отново, толкова са силни. А той всеки път ми се смее".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички