Коя е Катрин Майорга, която е на път да съсипе Роналдо?

Катрин Майорга е една от най-обсъжданите американки в Европа и по света, след като обвини суперзвездата във футбола Кристиано Роналдо в изнасилване. Всички се интересуват коя е тя, каква е и може ли да се смята, че казва истината. Е, SportLive.bg ще ви отговори на първите два въпроса, а за последния - времето ще покаже.

Майорга е родена през 1984 година в Лас Вегас, Невада. На 25 г. е, когато се запознава с Роналдо и е "изнасилена" от него. Тогава тя работи в нощен клуб "Rain". Баща ѝ Лари Майорга е пожарникар, майка ѝ Черил е домакиня.

Ужасът на Роналдо се умножи многократно: Нови 3 обвинения в изнасилване

Неволите на Кристиано Роналдо продължават с пълна сила, след като продължава разследването срещу него за изнасилване на американския модел Катрин...

МАЙОРГА ЗА РОНАЛДО: БОЯХ СЕ ДА НЕ МИ Е ЛЕПНАЛ ПРОКЛЕТ СПИН!

Катрин учи в гимназия в Лас Вегас и играе активно футбол в училищния отбор. По-късно завършва журналистика в университет в Невада.

Майорга се жени за кратко през 2008 г. за мъж, чието име е неизвестно. Ясно е, че работи като барман и поправя почасово компютри. Една година по-късно двамата се развеждат - през 2009-а, точно когато става инцидентът с Роналдо.

През 2009 г. американката се мести в дома на родителите си и започва да работи като учител. Омъжва се отново, но информацията за съпруга ѝ се пази в тайна, поради съображения за сигурност.

34-годишната Катрин е работила и като модел. Християнка е, висока е 178 см., тежи 55 кг. Няма татуировки. Любимите ѝ актьори са Джони Деп и Дженифър Анистън, любим цвят лилаво, хоби - четене, пазаруване и пътуване, любима храна - италианската.

Още по темата

Please select answer!