Боксьорка даде положителна допинг проба, защото правила незащитен секс


Боксьорка даде положителна допинг проба, защото правила незащитен секс
Снимка: Getty Images/Guliver

4903 0

Изключително любопитна ситуация с американска боксьорка набра популярност в интернет пространството. 32-годишната Вирджиния Фукс е дала положителна допинг проба, но все пак няма да бъде наказана, защото няма вина за това.

Случаят е много куриозен, защото всъщност забранените субстанции са попаднали във Фукс, докато тя е правила незащитен секс със своя приятел. Тя е част от отбора на Съединените американски щати за Олимпийските игри, които ще се състоят през следващото лято.

"Чувствам се облекчена, след като Американската антидопингова агенция направи разследване и разбра, че моят случай е уникален и следователно не получих наказание, което ми позволява да се върна към работа. Това беше голям урок за мен и сега, след като всичко приключи, се концентрирам напълно върху подготовката за Токио" - споделя тя в личния си профил в социалната мрежа "Twitter". А за каква сума Джошуа и Фюри ще се боксират помежду си?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички